• Je li mi potrebna dozvola za upravljanjem plovilom kako bih unajmio brod?

  Potrebno je imati dozvolu za upravljanjem plovilom kako biste mogli unajmiti brod. No, ukoliko nemate vozačku dozvolu i vozačkog iskustva onda lako možete dodati opciju skipera prilikom rezervacije. U tom slučaju, skiper je odgovoran za plovidbu i sigurnost plovila. Skiper je dobro upoznat s lokalnim područjem te vam može savjetovati kuda je najbolje ploviti i gdje možete probati lokalne specijalitete.

 • Kako mogu rezervirati brod?

  Vrlo jednostavno je rezervirati brod sa Boat4U, pritisnite na kućicu REZERVIRAJTE i pratite daljnje upute. Možete nas kontaktirati i putem e-maila, mobitela (+385 99 2752 555) ili poslati nam poruku na WhatsApp kako biste rezervirali brod za željeni datum.

   

  Kako biste potvrdili svoju rezervaciju, potrebno je uplatiti 50% od ukupne cijene najma broda putem bankovnog računa, gotovinom ili kreditnom karticom (VISA, MASTERCARD ili AMEX).

   

  Ostalih 50% iznosa od cijene potrebno je platiti (gotovina ili kreditna kartica) na dan najma broda.

 • Koliko unaprijed je potrebno rezervirati brod?

  Što prije to bolje kako biste uspjeli rezervirati datume koji vam najviše odgovaraju. Kako se ljeto bliži potražnja je sve veća, te je moguće da na željene datume brod bude zauzet.

 • Što je uključeno u cijenu najma plovila?

  25% poreza, čišćenje, vez u baznoj luci, osiguranje, oprema za ronjenje (maske za ronjenje), prsluci za spašavanje.

   

 • Što nije uključeno u cijenu najma plovila?

  Potrošnja goriva, vezovi udaljeni od bazne luke, ulaznica za nacionalni park.


  * GORIVO: Nakon najma plovila i prije isporuke plovila u privezište, klijent ili skiper će napuniti spremnik za benzin na benzinskoj postaji na razinu goriva kao što je bilo pri prijavi (pun spremnik). Kada nije moguće uliti gorivo na benzinskoj postaji, potrošnja goriva izračunava se množenjem sati plovidbe tijekom chartera (sati rada motora) s potrošnjom goriva na brodu. Plaćanje će biti izvršeno u gotovini osobi koja je odgovorna za odjavu. Budite sigurni da sa Boat4U nema skrivenih troškova, a mi ćemo se pobrinuti da znate sve troškove vezane za rezervaciju.

 • U koje vrijeme počinje čarter?

  Obično preporučujemo odlazak između 09:00 i 10:00 kako biste što više iskoristili najam plovila, ali to je u potpunosti na vama!

 • Koliko traje najam plovila (rasporedi)?

  Dnevni najam:
  CHECK-IN - od 09:00 sati

  CHECK-OUT - u 19:00 sati (prije *zalaska sunca i prije nego što se benzinska postaja zatvori kako bi se brod mogao ponovno napuniti).

   

  Dugoročni najam:
  Vrijeme i dan prijave i odjave bit će postavljeni u dogovoru sa strankom prije potvrde rezervacije.

   

  * Nijedno plovilo koje je u najmu ne smije ploviti noću.

 • Što ako ne možemo isploviti zbog lošeg vremena?

  Vrlo rijetko u Hrvatskoj se ljeti u Hrvatskoj događaju loši vremenski uvjeti. Međutim, priroda djeluje na tajanstvene načine. Ako vaš charter mora biti otkazan zbog lošeg vremena ili neispravnosti broda, učinit ćemo sve da vas prerasporedimo za neki drugi termin. Ako to nije moguće dobit ćete povrat novca.
   

  * Loše vrijeme znači grubo more i / ili uvjete plovidbe koji mogu predstavljati rizik za plovilo ili prolaz; primjenjuje se i u slučaju jake kiše, ali ne slučaju oblačnog vremena bez sunca.

 • Trebam li platiti polog?

  Najam čamaca bez posade zahtijeva polog koji se ostavlja prilikom prijave (u gotovini ili kreditnom karticom) te se isti vraća prilikom odjave. Klijent ostavlja polog (1.000,00 Eur) kao jamstvo da će se svi eventualni gubici ili šteta nastali tijekom najma nadoknaditi. Polog se vraća Klijentu u cijelosti nakon što utvrdimo da je plovilo vraćeno u dogovoreno vrijeme na dogovorenom mjestu i neoštećeno. Polog nije obvezan kada se plovilo iznajmljuje sa našim skiperom.

 • Kakve zabavne stvari možemo učiniti?

  Iskoristite opremu za ronjenje koja se nalazi na vašem brodu i istražite Jadransko more ili možda probajte paddle board, wakeboard ili napuhance.